Ansatte


Åse Gil - Veterinær


Åse Gil tok statseksamen i veterinærmedisin ved Ludwig Maximilians Universität i München i 1984.

Hun har tidligere arbeidet som praktiserende veterinær i Selje og på Bømlo. I 1989 begynte hun å arbeide ved Tysvær veterinærkontor, og startet i 1990 Aksdal Dyreklinikk sammen med ektemannen Arnstein Skadsem. I tillegg til å arbeide på klinikken, er også Gil med i den offentlige veterinærvaktordningen.

Gil tar og har tatt del i mange etterutdanningkurs, deriblant ESAVS (European School of Advanced Veterinary Studies) sin kursserie «Excellence in Veterinary Therapy».

Etterutdanning:

Arnstein Skadsem – Veterinær


Arnstein Skadsem ble utdannet veterinær ved Ludwig Maximillians Universität i München i 1984. Han har tidligere erfaring som veterinær i Selje og på Bømlo. Skadsem arbeider for tiden med smådyrpraksis ved Aksdal Dyreklinikk. Ved siden av klinikken arbeider han som produksjonsdyrveterinær ved Tysvær veterinærkontor, og tar også del i den offentlige veterinærvaktordningen.

Han har tatt del i mange etterutdanningkurs, deriblant ESAVS (European School of Advanced Veterinary Studies) sin kursserie «Excellence in Veterinary Therapy».

Skadsem er spesielt interessert i dyrevelferd og har tilegnet seg kunnskap i eksotiske dyr (mindre vanlige kjæledyr).


Jorunn Karina Skadsem Gil - Veterinær.


Jorunn Karina ble ferdig utdannet veterinær i slutten av 2018. Hun tok utdannelsen ved Norges Veterinærhøgskole-NMBU (2013-2019).


Hun har arbeidet på klinikken som assistent siden hun var 16 år og har nå full stilling som klinikkveterinær.


Jorunn Karina er også interessert i natur, idrett og naturvern. Jaktlabradoren Yr deler interessen og gleden av fjellturer og friluftsliv.

Diana Albert - Veterinær


Diana ble utdannet veterinær i 2011 ved det Veterinærmedisinske fakultetet i Leipzig.

Til nå har hun arbeidet som klinikkveterinær ved flere store og små klinikker i Norge. Hun har mange etterutdanningskurs og holder seg godt faglig orientert.

Diana er sertifisert veterinærakupunktør fra IVAS.

Foruten veterinærmedisin og storpuddelen Louis, er hun interessert i friluftsliv, yoga, birøkt og språk.


Michela Framvig - DyrepasserassistentMichela er utdannet dyrepasserassistent fra Kolding. Hun har god erfaring med eksotiske dyr og har praksis fra både zoologisk hage og dyreklinikk.