Før dyrlegebesøket

   Før dyrlegebesøketLegemidler


Dersom dyret ditt allerede er under behandling med medisiner, er dette viktig informasjon for veterinæren som undersøker dyret ditt. Ta gjerne med medisinpakningen så vi kan få kjennskap til hvilke medisiner det dreier seg om og dosering dyret ditt får


Vaksinasjonskort


Vaksinasjonskortet skal dokumentere vaksinasjonsstatus. Dette er viktig å ha i forbindelse med deltakelse på utstillinger og opphold i kennel.


Bilder /video


Ta med billed eller video som kan forklare og vise det du har observert.Stamtavle


Ved røntgenundersøkelser for hofteleddsdysplasi (HD) og albueleddsdysplasi (AD) skal stamtavle medbringes. Det samme gjelder ved undersøkelse for arvelige øyelidelser – øyelysing.


Pass


Må medbringes i de tilfeller hvor dyret revaskineres mot rabies eller leptospirose, eller ved ormekurbehandling etter utenlandsopphold. Opplysninger om dette skal dokumenteres i passet.


Forsikringsnummer


Gjensidige og Agria tilbyr nå direkte skadeoppgjør.  Det er da viktig at du har med forsikringsnummeret for at dette tilbudet skal kunne benyttes.Dersom du kommer fra en annen klinikk og ønsker en second opinion, er det viktig for oss å få tilsendt journalutskrift og eventuelle prøvesvar eller røntgenbilder.